Stručni skup „Interaktivne metode i podrška nastavi“


Datum susreta: 16. 12. 2017. Od 10 – 15.30h

Udruženja Zdravo da ste i Actions for the Children and Communities održaće stručni skup pod nazivom „Interaktivne metode i podrška nastavi“ u Regionalnom centru za stručno usavršavanje nastavnika u Smederevu.

Skup će biti prilika za promociju priručnika „Interaktivne metode Zdravo da ste: Korak bliže drugom ljudskom biću“, koji predstavlja završetak projekta pod nazivom „Psycho-social skill / approach Progress of the teachers for strengthening social competence of the IDP/refugee children“. Biće predstavljene teme Značaj i razvoj odnosa u obrazovanju; Humanizacija obrazovanja; Kreiranje interaktivnih aktivnosti; Komunikacija u nastavi i psihosocijalna klima škole; prezentacija aktivnosti sa decom, kao i druge značajne teme u praksi obrazovanja.

Predstaviće se nastavnici osnovnih škola „Branislav Nušić“ i „Đura Jakšić“ iz Smedereva i drugi saradnici na projektu. Ovaj skup predstavlja priliku da se susretnu i povežu nove obrazovne prakse i ideje. Skup je otvoren za goste i stručnjake u obrazovanju. (Podrška: Japan International Cooperation Agency)
Stručni skup je akreditovan od strane zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja.